Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Lille Vallensvedvej
Næstved, , 4700
Denmark

26240695

We are a online shop with dog collars and leashes with special design.

Teamet bag Nordic Bands

 

Teamet bag Nordic Bands

 
 

Det hele begyndte med en drøm…

Min mor og jeg havde en samtale en helt almindelig onsdag, som handlede om hvad vi følte, at der manglede inden for hunde verdenen, og så begyndte idéerne at komme. Vi snakkede om en masse produkter med funktioner, som vi synes vi selv manglede i hverdagen som hundeejere. Vi endte derfor med, at blive enige om at vi ville prøve, og springe ud i det som iværksættere sammen, og starte vores egen virksomhed, hvor vi ville designe lækre hundeartikler.

Det her er vores familie firma, som vi er meget stolte af.

Vi har begge hunde i dag, og har igennem hele livet haft hunde som en stor del, af vores familie. Vi ønskede derfor, at have fokus på både komfort og holdbarhed, samt udseende for vores kollektion til vores bedste venner.

Vi startede derfor vores firma Nordic Bands d. 18/8-2018, hvor vi arbejder på, at designe vores egen stil til vores hunde, samtidig med at vi ønskede at udarbejde nogen rustikke og holdbare hundeartikler, som kan holde til enhver tur ude i naturen.

 
Teamet bag sort:hvid.jpeg
 

Linda & Helena

Teamet bag Nordic Bands